DKK 125,00

WONDERNIGHT: OM DET DYNAMISKE PARFORHOLD m/ Sara Skaarup - Sept 29

29.09.2017 kl. 19:00 KINBAKU LOUNGE, Valby
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 125,00

Mange af jer, som kommer i Kinbaku Lounge - som singler, par og andre relationer, har udtrykt nysgerrighed på åbne parforhold/relationer i mindre eller større omfang, og nogle af jer eksperimenterer med det i det spirende eller har levet det i længere tid, og spørger til det fra tid til anden - hvad? - hvorfor? - hvordan? osv. Derfor har jeg med største glæde inviteret Sara Skaarup (forfatter til Kærlighedskontrakten) og hendes bud på det åbne parforhold: Det Dynamiske Parforhold, som handler om åbensind og åbenhed i parforholdet, hvad enten det angår flirt, (reb)leg og/eller sex - fra 1-99%, til evt. inspiration og helt sikkert en masse stof til eftertanke - uanset om du/I ønsker at leve ikke-monogamt eller ej.

DET DYNAMISKE PARFORHOLD – ELLER KUNSTEN AT DELE HINANDEN

De sexpositive miljøer byder ofte på nye input og muligheder for at lege med andre. Nye toner for mennesker i  monogame forhold, der pludselig bliver udfordret. Men er det muligt at leve i et fast parforhold og også have sex med andre uden at sætte sin kærlighed over styr?
Med udgangspunkt i bogen Kærlighedskontrakten fortæller forfatter og sexolog Sara Skaarup (der selv går på 303 med sin mand ;-) ) om fænomenet Det Dynamiske Parforhold.

Hvad går det ud på, hvordan kommer man derhen og hvilke krav stiller livsstilen til begge parter?
S
kal begge have samme friheder, og hvad nu om man enes om at eksperimentere med andre - sammen?  

Foredraget er uformelt, har plads til dialog og spørgsmål og er for alle, der er nysgerrige efter at vide mere om dét at leve med i parforhold med seksuelt vide grænser.